Fenerbahçe kupayı iade etsin

Mehmet Ali Aydınlar ve Federasyonu'nun ayak oyunları ile Şike ve Teşvik suçlamalarından temizlendiğini sanan Fenerbahçe'ye UEFA dur dedi.UEFA'nın Mehmet Ali Aydınlar Federasyonu'na Fenerbahçeyi Avrupa Kupalarından men etmesini talep etmesi ve bu talebin g

Fenerbahçe kupayı iade etsin

Mehmet Ali Aydınlar ve Federasyonu'nun ayak oyunları ile Şike ve Teşvik suçlamalarından temizlendiğini sanan Fenerbahçe'ye UEFA dur dedi.

UEFA'nın Mehmet Ali Aydınlar Federasyonu'na Fenerbahçeyi Avrupa Kupalarından men etmesini talep etmesi ve bu talebin gerçekleşmemesi halinde Türk Futbolunun ağır ceza alacağı baskısına dayanamayarak kan ağlaya ağlaya Fenerbahçe'yi şampiyonlar Ligi'nden men etti.

İhraç kararını açıklarken bile  Türk futbolunu ayaklar altına alan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin prestijini sarsan Federasyon Başkanı Fenerbahçe aşkı bir kez daha tescilleni,rken UEFA'nın Türkiye Süper Ligi şampiyonu saymadığı Fenerbahçe'nin aldığı kupayı ne zaman geri isteyeceği ve şampiyonluğu asıl sahibine verecek onuru ve gururu olup olmadığı merak konusu oldu.

Fenerbahçe kulübü ve onun Başkanı bugün Türk Futbolu ve Türkiye Cumhuriyeti'ni küçük düşürme sonuçlarını göze alarak şike ve Teşvikle aldığı o kupayı hala müzesinde nasıl saklayacak. Fenerbahçe hak etmediği kupayı iade edecek kadar onur ve gurura sahip mi?

Türk futbol severi bu soruların cevabını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor