Fenerbahçe ile şikeyi yan yana getirdi: Sansüre uğradı

Haber61/Spor Servisi - Sports TV’de Ahmet Çakır’ın sunduğu programa katılan Kupa Başbakan’da kitabının yaratıcısı Hasan Al’ın programda Fenerbahçe ile şike konusunda belgeli söylediği herşeyi program yapımcısı kesti.Programa çıkmadan önce ‘sansür’ var mı

Fenerbahçe ile şikeyi yan yana getirdi: Sansüre uğradı

Haber61/Spor Servisi - Sports TV’de Ahmet Çakır’ın sunduğu programa katılan Kupa Başbakan’da kitabının yaratıcısı Hasan Al’ın programda Fenerbahçe ile şike konusunda belgeli söylediği herşeyi program yapımcısı kesti.

Programa çıkmadan önce ‘sansür’ var mı diye sorduğunda kendisine tek kelime bile kesmeyeceğiz diyen Hasan Al, “Ancak üzülerek gördüm ki Fenerbahçe ile ilgili söylediğim tek kelimeme yer vermediler. Bu sansürcü yayınından ötürü Sports TV’yi kınıyorum” dedi.

Fenerbahçe’nin korunduğunu bildiğini vurgulayan Al, “Bir kez daha gördüm ki spor medyasının birinci görevi hak ve adalet değil, Fenerbahçe’nin şike bataklığından çıkarılmasıdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor