Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman?

Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray 27 Ekim Cumartesi günü Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda bir kez daha karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertli takım ezeli rakibine karşı kendi sahasında 14 yıldır mağlubiyet yüzü görmezken

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman?

Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray 27 Ekim Cumartesi günü Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda bir kez daha karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertli takım ezeli rakibine karşı kendi sahasında 14 yıldır mağlubiyet yüzü görmezken, sarı kırmızılılar ise bu karşılaşmayı kazanarak büyük hasrete son vermek istiyor.

EN SON 22 ARALIK 1999'DA KAZANDILAR

Galatasaray, Kadıköy'de son galibiyetini 22 Aralık 1999'da 2-1'lik skorla kazanmıştı.

AYNI PUANDALAR

Dev maça sayılı günler iki takım arasındaki puanlar eşit durumda. Ligdeki son iki karşılaşmasında Beşiktaş ve Akhisar'a kaybeden Fenerbahçe liderlik koltuğunu Beşiktaş'a bıraktı. Galatasaray ise son iki maçını kazanarak üst sıralara yükselmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor