İstanbul ekiplerinden Abdülkadir Ömür mesajı!

Fenerbahçe , Beşiktaş ver Galatasaray Abdülkadir Ömür için mesaj yayınladı

İstanbul ekiplerinden Abdülkadir Ömür mesajı!

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, Konyaspor ile oynanan karşılaşmada sakatlandı. Ayağında kırık olduğu tespit edilen Abdülkadir uzun süre sahalardan uzak kalacak.

Bu gelişmenin ardından bir çok kesimden geçmiş olsun mesajları gelirken Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'dan da mesaj yayınladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada  "Ayak bileğinde kırık oluşan Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.

Beşiktaş "Trabzonspor’un Konyaspor ile oynadığı Süper Lig maçında talihsiz bir şekilde sakatlanan ve ayak bileğinde kırık meydana gelen Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." şeklinde açıklama yayınladı.

Galatasaray ise yaptğı açıklamada "Trabzonspor - İttifak Holding Konyaspor maçında üzücü bir sakatlık yaşayan Trabzonspor'un milli futbolcusu Abdülkadir Ömür'e ve bordo-mavili camiaya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Abdülkadir'in en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor