Fenerbahçe Beşiktaş'ı devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında, ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan derbide kazanan 2-0'lık skorla Fenerbahçe oldu. Maça çok hızlı başlayan sarı-lacivertlilere

Fenerbahçe Beşiktaş'ı devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında, ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan derbide kazanan 2-0'lık skorla Fenerbahçe oldu.

Maça çok hızlı başlayan sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren goller 3. dakikada Volkan Şen ve 82. dakikada Nani'den geldi.

Bu skorun ardından derbilerdeki yenilmezliği 36 maça çıkan Fenerbahçe 53 puana yükseldi ve 1 maçı eksik 51 puanı bulunan Beşiktaş'ın 2 puan önüne yükseldi. Beşiktaş ise ligde 8 maç sonra mağlup oldu.

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Akhisar Belediyespor ile krşılaşacakken, Beşiktaş ise evinde Eskişehirspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor