Fenerbahçe 2 Bursaspor 0

Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu mücadelesinde Fenerbahçe, 2009'un ilk maçında Bursaspor'u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam, yeni takımının başında çıktığı ilk maçtan mağlubiyetle ayrılırken, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşı

Fenerbahçe 2 Bursaspor 0

Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu mücadelesinde Fenerbahçe, 2009'un ilk maçında Bursaspor'u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam, yeni takımının başında çıktığı ilk maçtan mağlubiyetle ayrılırken, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmanın gollerini 42. dakikada Selçuk Şahin ve 84. dakikada Roberto Carlos attı.

Bu sonuçla Ankaragücü'nün ardından Bursaspor'u da yenen Fenerbahçe, 6 puan ve averajla liderliğe yükseldi. İlk iki maçını kazanan Bursaspor ise Kadıköy'den puan çıkaramadı ve ikinci sıraya indi.

Fenerbahçe, konuk ettiği Bursaspor'u Selçuk ve Roberto Carlos'un golleriyle 2-0 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler