Fener zaferi gören TS'li!

Yıllar geçti...Trabzonspor son dönemlerde ciddi bir 'büyük' maç sıkıntısı yaşarken, özellikle Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyetine hasret kalmış durumda... Karadeniz temsilcisi, Sarı-Lacivertli rakibini en son 1997-1998 sezonunda mağlup ederken o takından h

Fener zaferi gören TS'li!

Yıllar geçti...

Trabzonspor son dönemlerde ciddi bir 'büyük' maç sıkıntısı yaşarken, özellikle Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyetine hasret kalmış durumda... Karadeniz temsilcisi, Sarı-Lacivertli rakibini en son 1997-1998 sezonunda mağlup ederken o takından hiçbir futbolcu artık Trabzonspor forması giymiyor. Asıl ilginç olan ise Bordo-Mavililer'in mevcut kadrosunda ter döken oyunculardan sadece birinin Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyeti görmüş olması...

Son takım dağıldı

O isim Egemen'den başkası değil. Deneyimli savunmacı, Trabzon'a gelmeden önce formasını giydiği Bursaspor ile Kadıköy'de 2006-2007 ve 2007-2008 sezonlarında 2 kez (1-0 ve 2-0) 3 puan sevinci tattı. Şimdi Egemen dışındaki futbolcular da zorlu Saraoğlu atmosferinden mutlu ayrılmaya şartlanmış durumda. Bu arada Trabzon'un geçen sezonun son mücadelesinde Avni Aker'de Fener'i devirdiği kadrodan da sadece 3 oyuncunun (Hüseyin, Yattara, Serkan) bugün saha olması bekleniyor.

Prim 15 bin TL!

Yönetim halen ekstra primi resmi olarak açıklamasa da düşünülen rakamın 15'er bin TL olduğu öğrenildi. Yönetimin yanı sıra teknik direktör Ersun Yanal'ın da bu tip bir jeste sıcak baktığı, rakamın da müsabaka öncesinde bizzat Başkan Sadri Şener tarafından açıklanacağı dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor