Fener Trabzonspor'u geçti!

Alınan bilgiye göre Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Engin Baytar'ı transfer etmek için harekete geçti. Fenerbahçe'nin son dönemde oynadığı futbolla dikkatleri çeken 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Engin Baytar'ı kadrosuna katmak istediği

Fener Trabzonspor'u geçti!

Alınan bilgiye göre Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Engin Baytar'ı transfer etmek için harekete geçti. Fenerbahçe'nin son dönemde oynadığı futbolla dikkatleri çeken 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Engin Baytar'ı kadrosuna katmak istediği ve Gençlerbirliği Kulübü'nün kapısını çaldığı öğrenildi.

Kısa bir süre önce Gençlerbirliği ile sözleşme yenileyen Engin Baytar'ın sözleşmesinde '2 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesinin bulunduğu ve Fenerbahçe'nin bu maddeyi kullanmak istediği iddia edildi. Bu transfer girişimiyle ilgili somut adımların kısa bir süre içinde atılabileceği ifade ediliyor.

Öte yandan Trabzonspor'un da Engin Baytar ile yakından ilgilendiği ve önümüzdeki günlerde Gençlerbirliği'nin kapısı çalabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor