Fener tartışmalı penaltıyla kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi 1-0 kazandı.Fenerbahçe'nin tek golünü 82. dakikada penaltıdan Emre Belözoğlu attı. Mücadeleye Emmanuel Em

Fener tartışmalı penaltıyla kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi 1-0 kazandı.

Fenerbahçe'nin tek golünü 82. dakikada penaltıdan Emre Belözoğlu attı. Mücadeleye Emmanuel Emenike'nin Emre Belözoğlu ile tartışması sonrası tribünlerce ıslıklanması ve tartışmalı penaltı golü damga vurdu

Fenerbahçe bu sonuçla puanını 7'ye yükseltirken, Gaziantepspor 4 puanda kaldı. Fenerbahçe, gelecek hafta Akhisar'a konuk olacak. Gaziantepspor ise İstanbul Başakşehir'i ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler