Fener taraftarları 3 kişiyi bıçakladı

Gaziantep’te Fenerbahçeli taraftarlar kupa coşkusu yaşarken, polis merkezi önünde bir grup taraftarla başka bir grup kavga etti. Bıçakların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı. Fenerbahçe’nin 29 yıllık özleminin son bulduğu kupa coşkusu Gaziantep’te sok

Fener taraftarları 3 kişiyi bıçakladı

Gaziantep’te Fenerbahçeli taraftarlar kupa coşkusu yaşarken, polis merkezi önünde bir grup taraftarla başka bir grup kavga etti. Bıçakların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı.

 

Fenerbahçe’nin 29 yıllık özleminin son bulduğu kupa coşkusu Gaziantep’te sokaklara taştı. Kent merkezinin birçok yerinde kutlama yapan taraftarlardan bir grup, Ordu Caddesi üzerinde otomobille seyir halindeyken başka bir grupla tartışmaya başladı.

 

Fidanlık Polis Merkezi önünde otomobillerini durduran şahıslar burada kavgaya tutuştu. Bıçakların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı. Bu sırada polis merkezindeki memurlar olaya müdahale ederek her iki taraftan toplam 10 kişiyi gözaltına aldı.

 

Gözaltına alınanlar arasında bulunan 3 yaralı, polis merkezine gelen ambulansa bindirilerek 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

 

Fenerbahçeli taraftarlar ve diğer grubu gözaltına alan polis, olayların büyümemesi için şüphelileri bir süre polis merkezi bahçesinde tuttu. Kavga edenlerin park ettiği araçtaki çocuklar ise olup biteni anlamaya çalıştı.

 

Korku dolu gözlerle olayı anlamaya çalışan çocuklar, polisler tarafından araçtan indirilerek polis merkezine alındı.

 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor