Fener taraftarı Stoch'u düşürdü!

Spor Toto Süper Lig'de yarın Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, havayolu ile geldiği Adana'da taraftarlarının yoğun ilgisi ile karşılandı.Polis barikatını aşarak Fenerbahçeli futbolculara sarılmak isteyen taraftarlar ise futbolculara zor

Fener taraftarı Stoch'u düşürdü!

Spor Toto Süper Lig'de yarın Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, havayolu ile geldiği Adana'da taraftarlarının yoğun ilgisi ile karşılandı.

Polis barikatını aşarak Fenerbahçeli futbolculara sarılmak isteyen taraftarlar ise futbolculara zor anlar yaşattı. Havaalanı'nın VIP kapısından çıkan futbolculara sarılarak öpmeye çalışan taraftarları polis güçlükle engelledi. Kalabalık taraftar gurubunu aralamaya çalışan emniyet güçleri futbolcuları gruplar halinde otobüslerine bindirdi.

STOCH'U YERE DÜŞÜRDÜLER
Bu arada Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, bir taraftarın üzerine atlaması sonucu yere düştü. Yaşanan izdihamda taraftarlar güçlükle futbolculardan uzaklaştırıldı.

Polis barikatını aşan bir taraftar ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a çiçek verdi.

Otobüslerine binen sarı lacivertli ekip, karşılaşmanın oynanacağı Mersin'e hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor