Fener sıkıştı Trabzon'u şikayet etti!

Bugüne kadar yaptığı hamlelerin ve duyuruların tamamı boş çıkan Fenerbahçe bu kez de Trabzonspor'u UEFA'ya şikayet ettiğini duyurdu. Yeniden yargılama davasının UEFA ve FIFA'yı etkilemeyeceğinin farkında olan kulüp Trabzonspor'u şikayet ederek medya ve ha

Fener sıkıştı Trabzon'u şikayet etti!

Bugüne kadar yaptığı hamlelerin ve duyuruların tamamı boş çıkan Fenerbahçe bu kez de Trabzonspor'u UEFA'ya şikayet ettiğini duyurdu. 

Yeniden yargılama davasının UEFA ve FIFA'yı etkilemeyeceğinin farkında olan kulüp Trabzonspor'u şikayet ederek medya ve halk üzerinde kendilerine yönelik olumlu algı oluşturmanın peşine düştü.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "UEFA, Fenerbahçe'nin şikayeti üzerine, Trabzonspor hakkında disiplin soruşturması başlattı. 17 Temmuz'da UEFA Disiplin Kurulu bu dosyayı da görüşecek. UEFA, Trabzonspor'a tebligat göndererek savunmasını istedi" denildi.

Öte yandan Trabzonspor Kulübünün bu açıklamaya karşılık olarak resmi internet sitesinden gereken açıklamayı yapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor