Fener maçına 500 bilet satıldı

Trabzonspor Basketbol takımı yarın Fenerbahçeyi evinde konuk ediyor. Ancak sadece 500 bilet satıldı.Trabzonspor Basketbol takımı yarın Trabzon Hayri Gür Spor Slonunda saat 13:00'da Fenerbahçe Ülker basketbol takımını konuk edecek. Hayati önem taşıyan karş

Fener maçına 500 bilet satıldı

Trabzonspor Basketbol takımı yarın Fenerbahçeyi evinde konuk ediyor. Ancak sadece 500 bilet satıldı.

Trabzonspor Basketbol takımı yarın Trabzon Hayri Gür Spor Slonunda saat 13:00'da Fenerbahçe Ülker basketbol takımını konuk edecek. Hayati önem taşıyan karşılaşma öncesi bordo mavili sporseverlerin ilgisizliği basketbol takımlı yetkililerini adeta isyan ettirdi.

7 bin 200 kişilik Hayri Gür spor salonunda oynanacak olan karşılaşma için satışa sunulan biletlerden sadece 500 adeti satıldı. Üstelik bilet fiyatları sadece 5 TL.

Trabzonspor Basketbol takımının en fazla taraftara ve desteğe ihtiyaç duyduğu bu maçta hemde rakip Fenerbahçe iken bu kadar az sayıda bilet satılmasıilginç bulundu
Trabzonspor basketbol takımının yarın Fenerbahçe Ülker ile oynayacaağı maçın bilet satışları bu akşam (27 Ocak 2012 Cuma ) saat 19:00'a kadar Sadri Şener sosyal tesislerinde devam edecek.

Yarın ise (28 Ocak 2012 Cumartesi) saat 13:00'a kadar Hayri Gür Spor salonu bilet gişelerinde bilet satışı yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor