Fener kurtulurmuş bu fırtınadan!

Spor Toto Süper Lig ekibi Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Play-off sisteminin lige yeni bir heyecan katacağına inanıyorum. Bu sistemin sadece kulüp takımlarına değil, milli takıma da yarayacağını düşünüyorum'' dedi. Türkmen, AA muhabirine yaptı

Fener kurtulurmuş bu fırtınadan!

Spor Toto Süper Lig ekibi Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Play-off sisteminin lige yeni bir heyecan katacağına inanıyorum. Bu sistemin sadece kulüp takımlarına değil, milli takıma da yarayacağını düşünüyorum'' dedi. Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda uygulanacak play-off sistemini değerlendirdi.

Yeni sistemin kabul edilerek uygulanacağını belirten Türkmen, ''Bana göre bu sistem ligdeki takımları yeni hedefler içine sokacaktır. Bu nedenle play-off sistemini olumlu buluyoruz'' diye konuştu.

Bu sistemin sadece kulüp takımlarına değil milli takıma da yarayacağına inandığını kaydeden Türkmen, şöyle devam etti: ''Bana göre lig artık daha farklı ve renkli geçecek. Bütün takımlar farklı hedefler içinde olacak. Ligde daha çok maç oynanacak ve ligin kalitesi artacak. Taraftarlarımız daha fazla maç izleme imkanı bulacak. Her şeyden önce bu sistem lige yeni bir hava ve heyecan getirecek. Biz Orduspor olarak yeni play-off sistemini olumlu buluyor ve Türk futbolu adına yararlı olacağını düşünüyoruz. Çünkü bu sistem ile futbolcular artık daha sık maç yapacak ve her zaman hazır olacak. Böylelikle milli takımda oynayan futbolcularımız da bu sistem sayesinde sürekli kendisini yenilemiş olacak. Çünkü yoğun tempo sonucu futbolcular da rakiplerinin karşısında çıktıklarında hiç zorlanmayacaklar. Bundan önce milli futbolcular düşük bir tempodan yüksek tempodan gelen futbolcuların karşısına çıktıklarında bazı olumsuzluklar yaşanılıyordu. Sakatlıklar ise sık sık oluyordu. Yine ligde şike ve teşvik primi gibi iddiaların artık bu sistem sayesinde tarih olacağını düşünüyorum. Artık yeni sistemle bunların yaşanmayacağı kanaatindeyim. Kulüp olarak yeni play-off sisteminin Türk futbolu adına hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah kazanan her zaman olduğu gibi Türk futbolu olur.''

-''FENERBAHÇE YAKALANDIĞI BU FIRTINADAN KURTULUR''-

Fenerbahçe'nin durumu hakkında da değerlendirmeler de bulunan Türkmen, ''Ben Fenerbahçe gibi büyük bir camianın bu sorunlarından bir an önce kurtulacağı inancındayım. Çünkü böyle büyük camialar yakalandıkları bu tür fırtınadan erken kurtulur. Temennimiz milyonlarca taraftarı olan bu kulübün bir an önce eski günlerine dönmesidir. Türk futbolunun Fenerbahçe gibi takımlara her zaman ihtiyacının olduğu kanaatindeyim. İnşallah yönetiminden teknik heyetine futbolcusundan en alt malzemecisine kadar bu sıkıntıdan kurtulurlar. Bize de Orduspor olarak bunu demek yakışır'' dedi.

-''TRABZON MAÇINDA KOMBİNE BİLETLER GEÇERLİ''-

Orduspor olarak yeni sezon açılışını kendi sahalarında Trabzonspor ile 1 Eylül'de yapacaklarını da hatırlatan Türkmen, ''Bu maçta kombine biletler geçerli olacak. Kombine biletleri olmayanlar ise gişelerden 10 TL'den başlayan biletleri alarak maça girecek. Ben şimdiden bütün taraftarlarımızı maça davet ediyorum. Orduspor artık yeni sezona hazırdır. Bunu da herkese göstermek istiyoruz'' diye konuştu.

Türkmen, artık her şeyi bir kenara bırakıp bütün taraftarların arzu ettiği gibi futbol izlemeyi istediklerini de sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor