Fener kupaya veda etti

Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalarak tarih yazan Fenerbahçe, bu sezon büyük hedeflerle başladığı Avrupa Kupaları'na erken veda etmek zorunda kaldı.Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki son maçında Dinamo Kiev'e konuk olan Sarı lacivertli ekip, b

Fener kupaya veda etti

Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalarak tarih yazan Fenerbahçe, bu sezon büyük hedeflerle başladığı Avrupa Kupaları'na erken veda etmek zorunda kaldı.

Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki son maçında Dinamo Kiev'e konuk olan Sarı lacivertli ekip, buz kaplı sahada hiç etkili olamadı, maçın 20. dakikasında Volkan'ın hatası sonucunda kalesinde golü gören Fenerbahçe, UEFA Kupası şansını da Kiev'de bırakmış oldu.


Ne yazık ki golü kalemizde görüyoruz.. Maçta 20 dakika. Ara pasında defansın arkasına sarkan Eremenko, Volkan'ın da hatalı çıkışını değerlendirerek topu kalecinin altından ağlara yolladı. 1-0 Maçta 21. dakika..

Fenerbahçe'de Maldonado kırmızı kart gördü. Maçta son duraklama dakikası oynanıyor

Maçın son düdüğü çaldı ve Fenerbahçe, Dinamo Kiev'e 1-0 mağlup ayrıldı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor