Fener, Belediye ile birleşir mi?

F.Bahçe'nin Belediye ile birleşmesi, G.Saray'a UEFA yolunun açılması gündemde.Türkiye , 5 Temmuz Pazar sabahı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınmasıyla başlayan şike soruşturmasıyla sarsılırken neler olacağına ilişkin senaryolar ve farklı

Fener, Belediye ile birleşir mi?

F.Bahçe'nin Belediye ile birleşmesi, G.Saray'a UEFA yolunun açılması gündemde.

Türkiye , 5 Temmuz Pazar sabahı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınmasıyla başlayan şike soruşturmasıyla sarsılırken neler olacağına ilişkin senaryolar ve farklı görüşler ortaya atılmaya başlandı. En ilginci ise Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile birleşmesini öngören bir blog yazarına ait.

FENERBAHÇE ÜLKER ÖRNEK ALINMALI
Sarı-Lacivertliler'in ne yapması gerektiğini bir blog yazarı dile getirdi. Ülker'i örnek veren yazar, "Ülker Basketbol kulübü, oyuncularını Fenerbahçe'ye verdi. Kulübün adı da Fenerbahçe Ülker oldu. Fenerbahçe olsam, isim hakkımı ve serbest kalacak oyuncularımı maaş ve transfer taksitlerini kendim ödemek koşuluyla bir takıma verirdim. En uygun takım da İstanbul Belediye'dir" dedi.

YA KOMBİNE BİLETLER NE OLACAK!
Bir başka belirsizlik de kombineler hakkında. Kombine kartlı taraftarlar, Fenerbahçe'nin Bank Asya'ya düşmesi durumunda kartlarının düşeceğinden ve paralarını geri alıp alamayacaklarından endişe duyuyor. Kombine kart satış formundaki "Banka Asya maçlarını kapsar" ifadesi yer almıyor.

CİMBOM'A UEFA YOLU AÇILABİLİR
Süreç, Spor Toto Süper Lig'in geleceği hakkında da farklı görüşlerin ortaya atılmasını beraberinde getirdi. Kimilerine göre Fenerbahçe düşürülüp Trabzonspor şampiyon ilan edilecek ve Şampiyonlar Ligi'ne gidecek. Bir başka görüş 2004-05 sezonunda İtalya'da olduğu gibi şampiyon olmadan tescil edilmesi.

BEŞİKTAŞ'IN KUPASI ELDEN GİDİYOR MU!
Bir başka iddia ise Beşiktaş'ın finaldeki rakipleri Belediye'den İbrahim Akın'a şike teklif etmesi nedeniyle kupasının alınacağı. Olasılıklara göre Galatasaray'a UEFA yolu açılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor