Federasyonun Trabzonlu üyesi istifa etti

Türkiye Hentbol Federasyonu Asbaşkanı Bilgehan Çapraz'ın istifa etmesinin ardından federasyonun Yönetim Kurulu Üyesi Trabzonlu Murat BaRçın da görevinden istifa ettiğini açıkladı. Balçın istifasını yazılı açıklamayla duyurdu. İşte o açıklama; Yönetim Kuru

Federasyonun Trabzonlu üyesi istifa etti

Türkiye Hentbol Federasyonu Asbaşkanı Bilgehan Çapraz'ın istifa etmesinin ardından federasyonun Yönetim Kurulu Üyesi Trabzonlu Murat BaRçın da görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Balçın istifasını yazılı açıklamayla duyurdu. İşte o açıklama;

Yönetim Kurulu Uyesi bulunduğum Türkiye Hentbol Federasyonu gorevimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayim.

2010/ 2011 sezonunda  Trabzonspor Hentbol Kulübü Başkanı olarak başladığım , akabinde bir yıl sonra  federasyon yönetim kurulu üyeliğine katilarak genç erkek milli takımlar sorumlusu görevini ustlendim. Bugüne kadar olan süreçte üzülerek söylemekteyim ki gelinen noktanın  bu görevimi icra etmemin  bir anlam ifade etmiyecegini tum kamuoyuna duyururum.

Şehrimde Hentbolun bir yerlere gelebilmesi umuduyla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım, çalışıyorum.Imkansiz diye birşeyin olmadığını sadece zaman alacağını kendime hayat  boyunca  ilke olarak  edindim . Dün Sehrimin Hentboluna bugün ise Türkiye Hentboluna destek olma isteği ile yönetim kuruluna girdim.fakat 

Icinde bulundugum bu üç  yil boyunca senede iki kere toplanilarak hentbolumuzu ne kadar savunup yuceltecegimize inancım kalmadığı gibi yapılan toplantılarda da  ne konuşmamızin dinlenmesine ne de yorum yapmamıza bile saygının  olmadığını gördüm. 

Sayın Hentbol Camiası,  üzülerek ve bütün samimiyetimle söylemekteyim ki yıl boyunca alınan kararların çoğuna yakınını sizler gibi bende hentbol sitelerinden duymaktayım.Aslinda büyük umutlarla hentbolumuzun çıtasını nasıl dört yıl boyunca yukarılara cikartabilirizin hesabinı yaparken bu durumda kendimi bulmamin üzüntüsünü yaşıyorum. Giderilebilecek bir sürü aksaklık varken bunların giderilememesine şahitlik etmek ve bunun sorumlularindan biri olarak anılmak daha istemiyorum. Hedefimiz Türk Hentbolunu Türkiye'de ve Dünya sıralamasında marka değerini yükseltecek projelere imza atan bir yönetim kurulu  olması gerekirdi.

Simdi bu duygu ve düşüncelerimle, 

Bende Sayın Asbaşkanım Bilgehan Capraz'ın almış olduğu karara saygımı sunar ve bu onurlu görevimi bu şartlar altında yerine getiremeyeceğimi ifade eder 

Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiğimi bildiririm Saygilarimla 

Murat Barçın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler