Federasyondan Löw açıklaması

TFF'den yapılan açıklama şöyle:Bir internet sitesinde bugün; TFF Yönetiminin, Alman teknik direktör Joachim Löw ile anlaşmaya vardığı haberi yer almaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu olarak Alman teknik adam ile anlaşmak bir yana herhangi bir görüşme bil

Federasyondan  Löw açıklaması

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

Bir internet sitesinde bugün; TFF Yönetiminin, Alman teknik direktör Joachim Löw ile anlaşmaya vardığı haberi yer almaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu olarak Alman teknik adam ile anlaşmak bir yana herhangi bir görüşme bile gerçekleşmemiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak daha önce de yapmış olduğumuz açıklamalara karşın, Milli Takımımızın teknik direktörlüğünü yürütecek kişi konusundaki ısrarlı spekülasyonların devam ettiğini üzülerek görmekteyiz.

A Milli Takımımızın teknik direktörünün kim olacağı konusunda Türkiye Futbol Federasyonu uygun zamanda ve objektif olarak tüm kamuoyunu aydınlatacaktır

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler