Federasyondan Açıklama Geldi

Futbol Federasyonu, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili basında çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı."Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun, Trabzonspor-Sivasspor müsabakasının sonucuna il

Federasyondan Açıklama Geldi

Futbol Federasyonu, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili basında çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.

"Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun, Trabzonspor-Sivasspor müsabakasının sonucuna ilişkin raporu” başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, söz konusu kurulun, federasyonun kuruluş kanununda öngörülen yan kurullardan olduğu ve öncelikli görevleri arasında, başta federasyon başkanı olmak üzere yönetim kuruluna hukuki görüş sunmanın yer aldığı ifade edildi.

Açıklamada, "Anılan müsabakaya ilişkin olarak federasyon başkanı ve/veya yönetim kurulu tarafından, hukuk kurulundan bu yönde yazılı bir görüş istenmediği gibi bu ve benzer olaylardaki yerleşik uygulama, ilgili müsabakanın görüşüleceği yönetim kurulu toplantısı sırasında hukuki değerlendirmenin yapılarak, başkan ve yönetim kurulunun bilgilendirmesi şeklindedir" denildi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor