Federasyona iki Trabzonlu

Türkiye Okul sporları Federasyonu genel kurulu geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirildi. Ömür Fatih Karakullukçu’nun başkanlığa seçildiği yönetim kurulunda Trabzon’dan da iki isim bulunuyor. Federasyonda Trabzon'u Ali Faik Hacıoğlu ve Ahmet Pehlivan

Federasyona iki Trabzonlu

Türkiye Okul sporları Federasyonu genel kurulu geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirildi.

Ömür Fatih Karakullukçu’nun başkanlığa seçildiği yönetim kurulunda Trabzon’dan da iki isim bulunuyor. Federasyonda Trabzon'u Ali Faik Hacıoğlu ve Ahmet Pehlivan temsil edecek.

CORA ETKİLİ OLDU

Daha önce Okul Sporları Federasyonu Başkan vekilliği görevinde bulunan Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın bu iki ismi yönetim kuruluna önerdiği ve yönetime seçilmelerine katkı sağladığı öğrenildi.

Ali Faik Hacıoğlu, Trabzon Ak Parti Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Ahmet Pehlivan ise Trabzon’da otomotiv sektöründe çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor