FB'yi çileden çıkaran benzetme!

Şike soruşturması iki ezeli rakibin arasını iyice açtı. Yayıncı kuruluşun uğradığı zararı ayıplı mal örneğiyle açıklayan Galatasaray yöneticisi Adnan Öztürk'ün sözleri sarı lacivertli taraftarları çılgına çevirecek türden:"Şike yapan Avrupa’da küme düşüyo

FB'yi çileden çıkaran benzetme!

Şike soruşturması iki ezeli rakibin arasını iyice açtı. Yayıncı kuruluşun uğradığı zararı ayıplı mal örneğiyle açıklayan Galatasaray yöneticisi Adnan Öztürk'ün sözleri sarı lacivertli taraftarları çılgına çevirecek türden:

"Şike yapan Avrupa’da küme düşüyorsa Türkiye’de de düşecek. Yayıncı kuruluşa ayıplı mal sunuyoruz"

TRT Spor’da yayınlanan Basın Tribünü programında yine birbirinden ilginç konular ele alındı. Programa telefon bağlantısıyla katılan Öztürk, ''Şike yapan düşsün'' diyerek tavrını net ifade etti.

Kulüpler birliğinin şikeyle ilgili 55. maddeyi değiştirme fikrine Öztürk, "TFF talimatnamesi UEFA, FİFA ve evrensel hukuk kriterlerindedir" sözleriyle karşı çıktı.

MAL ŞU ANDA AYIPLI OLDU
Şike tartışmalarıyla marka değerinin düşmesini ayıplı mal örneğiyle açıklayan Öztürk sözlerine şöyle devam etti:

''Burada hiç kabahati olmayan bir yayıncı kuruluş var. Yayıncı kuruluş neredeyse Avrupa seviyesinde futbola yatırım yaptı. Biz de bunun karşılığında bir mal ve hizmet vereceğimizi taahhüt ettik takımlar olarak.

Verdiğimiz malın ve hizmetin kalitesi biraz düşüktü bunu kabul etmemiz lazım. İkincisi mal şu anda ayıplı oldu. Ekonomik kayıptan dolayı yayıncı kuruluşu suçlamamız ya da yeni çıkış yolu aramasını engellemek bizim açımızdan doğru da olmaz, dürüst de olmaz.

Bireyler ve toplumlar içinde zor dönemler olabilir, fakirlik dönemleri olabilir. Bizce prensipler onur ahlak paradan önce gelir. Avrupa’daki futbolun geleceği Türkler olacaktır. Türkiye Avrupa’ya damgasını vuracaktır. Türk futbolu çok sancılı bir dönemden geçiyor.

Bizim bu markayı kirletmeye hakkımız yok. Yarın öbür gün Türk futbolu iyidir ama orada şike vardır. Şike tolere edilir gibi söylemleri şimdiden kendi kendimize kararlar vererek yok etmemiz lazım. İleriki nesiller yoksa bizim kulaklarımızı iyi çınlatmazlar.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler