FB'nin şike yaptığına inanmıyorum

Fenerbahçe'nin ve milli takımın eski futbolcularından, yorumcu Rıdvan Dilmen, futbolda yürütülen şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin yöneltilen sorulara, "Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanmıyorum" diye yanıt verdi.Cumhurbaşkanı Abdull

FB'nin şike yaptığına inanmıyorum

Fenerbahçe'nin ve milli takımın eski futbolcularından, yorumcu Rıdvan Dilmen, futbolda yürütülen şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin yöneltilen sorulara, "Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanmıyorum" diye yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayelerinde, dördüncüsü Ordu'da gerçekleştirilen "Konuşan Kitap Şenliği"ne katılan Dilmen, burada öğrencilerin çeşitli konulardaki sorularını cevaplandırdı.

Öğrencilerin özellikle Fenerbahçe ile ilgili sorular yönelttiği Rıdvan Dilmen, bir öğrencinin, "Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanıyor musunuz?" şeklindeki sorusuna, "Hayır inanmıyorum" cevabını verdi.

Fenerbahçe Kulübü'nün zor bir süreçten geçmesine rağmen, futbol takımının ortaya koyduğu mücadelenin saygı duyulmayı hak ettiğini dile getiren Dilmen,

"Teknik kadrosundan Oyuncusuna kadar hepsi mücadele ediyor. O yüzden onları şuan için başarılı buluyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin takım kaptanı Alex ile ilgili bir soruya ise Dilmen, "Alex çok iyi bir futbolcu. Aynı zamanda Alex'in iyi Oyunculuğu kadar aile hayatı da çok ama çok önemli. Gerçekten çok düzgün bir insan. Bence de sporcunun önce hep düzgünlüğüne bakmak lazım. Futbolculuk hep sonra gelir" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen ayrıca, öğrencilerin sorularına karşılık olarak, Trabzonspor'u UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bulduğunu, Arda Turan'ın ise Atletico Madrid'de büyük başarılara imza atacağına inandığını da söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler