FB'nin adamı TFF'ye oynuyor!

Fenerbahçe sempatizanı olduğu tüm Türkiye tarafından bilinen İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Mahmut Özgener'in bırakması halinde başkan adayı olabileceğini söyledi.Futbol Federasyonu Genel Kurulu

FB'nin adamı TFF'ye oynuyor!

Fenerbahçe sempatizanı olduğu tüm Türkiye tarafından bilinen İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Mahmut Özgener'in bırakması halinde başkan adayı olabileceğini söyledi.

Futbol Federasyonu Genel Kurulu için süreç başlarken, gözler başkanlık seçimine çevrildi. Federasyon, seçim tarihi olarak 29 Haziran'ı belirlerken, Mahmut Özgener'in devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

FENER SEMPATİZANI 4 SÜPER LİG TAKIMI

Başkan adaylığı için ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ile Basın İlan Kurumu Müdürü Mehmet Atalay'ın isimleri ön plana çıktı.

Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Gümüşdağ; "Şu an sayın başkan Mahmut Özgener görevdeyken bu konuda konuşmanın bir anlamı yok. Öncelikle Mahmut Özgener görevi bırakıp bırakmayacağını açıklamalı. O konuşmadan benim adaylığımı açıklamam saygısızlık olur. Ayrıca Kulüpler Birliği'nin destek vermesi gerekir. Eğer bu desteği görürsem tabii ki böyle bir görevi kabul ederim" dedi.

Gümüşdağ; Hasan Doğan dönemi ile başlayan süreçte Kulüpler Birliği'nin destekleyeceği kişinin başkan olması gerektiğine de vurgu yaparak;

"Rahmetli Hasan Doğan ile başlayan süreçten sonra kulüpler birliğinin destekleyeceği, herkesin üzerinde uzlaşabileceği bir isim başkan olmalı diye karar alınmıştı. Aksi olursa futbol kaosa sürüklenir, tartışmalar artar, o yüzden beklemekte fayda var" şeklinde konuştu.

Göksel Gümüşdağ, çok sayıda kulüp başkanının "Özgener bırakırsa sizi görmek isteriz" şeklinde temennide bulunduklarını belirterek, "Tekrar ediyorum Mahmut Özgener'in aday olmama durumunda aday olabilirim. Eğer olursa saygı duyarız ve kulüp başkanlığı ile kulüpler birliğindeki görevimize devam ederiz. Federasyonun başında seni görmeyi arzu ederiz diyenler var. Bizim doğrultumuzda kanaat oluşursa zaten görevi yerine getiririz. Ama çoğunluğun istemediği bir ortam olursa bu işe soyunmayız." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler