FB'li bayanların(!) dediğine bak

Fenerbahçe ile Manisaspor'un karşı karşıya geldiği mücadelede sarı-lacivertlilerin cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların stada alındığı maçta beklenmedik gelişmeler yaşandı.Tamamı kadın ve çocuklardan oluşan tribünlerde bir ara küfürler yükseldi.

FB'li bayanların(!) dediğine bak

Fenerbahçe ile Manisaspor'un karşı karşıya geldiği mücadelede sarı-lacivertlilerin cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların stada alındığı maçta beklenmedik gelişmeler yaşandı.

Tamamı kadın ve çocuklardan oluşan tribünlerde bir ara küfürler yükseldi. Bütün tribünler "İ..e Trabzon olamazsın şampiyon" diye hep bir ağızdan tezahürat yapmaya başladı. Yaklaşık 1 dakika süren küfürlü tezahüratın ardından sarı-lacivertli taraftarlar tekrar normal tempo tutmaya devam etti...

Her fırsatta Trabzonspor'a ceza kesen FFF'yi de Fenerlilerin bu davranışından ötürü cezaya davet ediyoruz. Bunları gör bari FFF!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor