FB'den Tekke Yalanlaması

Fenerbahçe Kulübü, bugün bir gazetede yer alan "Fatih Tekke yarın İstanbul'a gelecek haberlerinin gerçek dışı olduğunu açıkladı.

FB'den Tekke Yalanlaması

Fenerbahçe Kulübü, bugün bir gazetede yer alan "Fatih Tekke yarın İstanbul'a gelecek ve Başkan Aziz Yıldırım ile görüşecek" şeklinde çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe, Kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bugün tarihli Onikinci Adam Fotogol Gazetesi Rus Zenit kulübü başkanının yarın İstanbul'a gelerek başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile görüşeceğini ve Fatih Tekke'nin transferi için pazarlık yapacaklarını iddia etmektedir. Neredeyse bütün kamuoyu yarın kulübümüzün Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibinin belirlenmesi için kura çekimi olacağını ve başkanımızın da kura çekimine katılacağını bilmektedir. Masa başında oturup yalan transfer haberi yapanlar haberlerinin doğruluğunu araştırmıyorlar ama en azından masalarındaki takvime göz atsalar iyi olur. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak her gün onlarca futbolcu ile ilgili yalan transfer haberi yapan Türk basınını bir kez daha yalan transfer haberlerine son vermeye davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor