F.Bahçe'ye yargısız infaz yapıldı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nden men edilmesi ile ilgili farklı bir açıklama yaptı.Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesini yorumladı.CNBC-e'nin canlı yayınında açıklama yapan Şimşek şunl

F.Bahçe'ye yargısız infaz yapıldı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nden men edilmesi ile ilgili farklı bir açıklama yaptı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesini yorumladı.

CNBC-e'nin canlı yayınında açıklama yapan Şimşek şunları söyledi: "Türk futbolu adına son derece üzücü bir gelişme, Fenerbahçe açısından aslında büyük bir dram. O anlamda biz de üzülüyoruz" dedi.

'SÖYLEYECEK BİRŞEY YOK' DEVAMI SAYFA 2'DE

 

 

Bakan Şimşek sözlerine şöyle devam etti: "Bu süreç biraz daha iyi yönetilebilirdi diye düşünüyorum. Fakat gelinen noktada fazla söylenecek bir şey yok.

Hakikaten öyle görünüyor ki, Fenerbahçe açısından sıkıntılı bir dönem. Büyük bir camia, eminim o sıkıntılar aşılacak.

Önemli olan bundan sonraki süreç. Bir anlamda sanki basın üzerinden, gizli olması gereken bir hususta yargısız infaz süreci yaşandı. O açıdan Fenerbahçeli kardeşlerimiz biraz üzülebilirler ama hiçbir şekilde ortaya tepki koymamak lazım.

Sakin, sabırlı bir şekilde süreci takip etmek lazım. Türk futbolu kazansın, Türkiye kazansın. Ama eminim bu sıkıntıların geride kalacağı dönem göreceğiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor