''F.Bahçe'nin tuzağına düşmeyiz'

 Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, pazartesi günü oynanacak maç öncesi F.Bahçe'nin Trabzon'da değil de Rize'de konaklayacak olmasına ateş püskürdü. Sarı-lacivertlilerin bu davranışla ortamı daha da gereceğini savunan başkan, Kulüpler Birliği topl

''F.Bahçe'nin tuzağına düşmeyiz'

 Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, pazartesi günü oynanacak maç öncesi F.Bahçe'nin Trabzon'da değil de Rize'de konaklayacak olmasına ateş püskürdü. Sarı-lacivertlilerin bu davranışla ortamı daha da gereceğini savunan başkan, Kulüpler Birliği toplantısı için geldiği Başkent Ankara'da açıklamalar yaptı.

Kritik karşılaşmanın centilmence geçeceğinden kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğine dikkat çeken Hacıosmanoğlu, "Sürekli bir provokasyon havası yaratılmaya çalışılıyor. F.Bahçe'yle bir konumuz var, o ayrı. Ama hafta sonu bir lig maçı oynanacak. Ortamı germenin ne alemi var. F.Bahçe'nin Rize'ye gitmesi daha sıkıntılı olacak.

Trabzon Havaalanı'ndan Rize'ye giderken bir sürü yerleşim birimi var. Olay mı çıksın istiyorlar? Böylece daha önce oynanan kupa maçı öncesinde yaşananlar gibi ortam olsun, ondan da faydalanalım diye mi böyle düşünüyorlar? Biz bu oyuna gelmeyiz. Bu tuzağa düşmeyiz. Gelsinler Trabzon'da kalsınlar, kimse onları rahatsız etmez. Maçımızı oynarız olur biter" ifadelerini kullandı.

- 'Gereğini yerine getirsinler'

'KUPADAN VAZGEÇMEM'

2011 sezonunun şampiyonluk kupasının hak sahibine teslimi sürecinin, mücadelesinin, davasının kendileri için ayrı bir konu olduğuna da işaret eden Hacıosmanoğlu, "Biz bir yola girdik, bu yolu tamamlayacağız. Bu yolun ne kanarına çekiliriz, ne yoldan vazgeçeriz. Sonuna kadar gideceğimiz bir yoldur bu. Herkes de bunu böyle bilmeli. Kulübün kasasına giren paranın miktarıyla ilgili F.Bahçe başkanı miktarı farklı söylüyor. Basın toplantısında da anlattım. Ayrıca ben Trabzonspor Kulübü başkanıyım. Bizim çevremiz yok mu? Nasıl bir mantıktır bu."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler