"FB yoksa TS'nin hikmeti olmaz"

Eski TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, sporda şike olayını değerlendirdi. Devletin bazı kurumlarına sızan mafyavari çetelerin Türkiye'nin ilerlemesi önlediği belirten Şahin, yapılan operasyonu da "Türkiye artık safralarını atıyor" sözleriyle değerlendirdi. E

"FB yoksa TS'nin hikmeti olmaz"

Eski TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, sporda şike olayını değerlendirdi. Devletin bazı kurumlarına sızan mafyavari çetelerin Türkiye'nin ilerlemesi önlediği belirten Şahin, yapılan operasyonu da "Türkiye artık safralarını atıyor" sözleriyle değerlendirdi.

Eskipazar ilçesinde yapılan Alan Yayla şenliklerine katılan eski TBMM Başkanı ve spordan sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin Türkiye'nin bir değişim ve dönüşüm yaşadığını belirtip, "Zamanla maalesef Devlet içine sızmış, bazı kurumlarımızın içinde örgütlenmiş mafyavari örgütler çeteler darbe özentilileri bana göre Türkiye'nin gelişmesinde en büyük engellerden biri idi ama bana göre artık Türkiye safralarını atıyor. Görülmekte olan davalar artık Türkiye'nin temiz bir toplum olma yolunda ilerlediğini gösteriyor. Davanın adına ne derseniz deyin, demokrasiye müdahale amaçlı bir takım örgütler, menfaat odaklı bir takım yapılanmalar her alana sızmış. Biz sporun içine de sızdığını öteden beri biliyoruz. Çok şükür meclisten de bir yasa çıkınca polisimizin ve yargımızın eli güçlendi. Türkiye artık her türlü yanlışlıkla, yolsuzlukla mücadele edilen bir döneme girdi Türkiye. Hükümetimiz bu konuda ilgililere her türlü desteği veriyor. Şu anda futbolda kirlenme için endişe duyuyoruz ama gelecek içinde umutluyuz. Çünkü artık kimse bu organizasyon içine giremeyecek. Hiçbir spor kulübümüzü kulüp olarak, tüzel kişilik olarak suçu ilan etmeyelim. Fenerbahçe spor kulübünün suçlu olduğu anlamına gelmez bu. Her kurumun içinde yanlış yapanlar olabilir. Bu yanlışlıklar temizlenecektir. Fenerbahçe Türk futbolunun en önemli aktörlerinden biridir. Fenerbahçe yoksa bir Beşiktaş, bir Galatasaray veya Trabzon'un ve diğer kulüplerin varlığının bir hikmeti olmaz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler