FB-TS maçından notlar

Trabzonspor, Fenerbahçe karşısına geçen hafta ligde oynadığı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ilk 11'inden 3 değişiklikle çıktı.Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Medjani ve Constant ile cezası biten Yu

FB-TS maçından notlar

Trabzonspor, Fenerbahçe karşısına geçen hafta ligde oynadığı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ilk 11'inden 3 değişiklikle çıktı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Medjani ve Constant ile cezası biten Yusuf Erdoğan'a Fenerbahçe karşısında ilk 11'de görev verdi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında ilk 11'de oynayan Bosingwa takımla İstanbul'a gelmesine karşın, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçının kadrosunda yer alamadı. Geçen hafta ilk 11'de forma giyen Fatih Atik yedek soyunurken, Musa Nizam kadroya alınmadı.

Bordo-mavililerde sakatlığı geçen Belkalem, Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Yatabare, yeni transferlerden Aytaç Kara ile kaleci İbrahim Demir, Soner Aydoğdu ve İshak Doğan yedekler arasında yer aldı.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Onur Kıvrak ve Waris, Fenerbahçe maçında forma giyemedi.

YANAL 9 AY SONRA KADIKÖY'DE

Fenerbahçe'nin başında 2013-2014 sezonunda elde ettiği şampiyonluğun ardından takımdan ayrılan teknik direktör Ersun Yanal, 9 aylık bir süreden sonra Kadıköy'de maça çıktı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki son maçına, geçen sezonun 33. haftasında, 9 Mayıs 2014'te Kardemir Karabükspor maçında çıkan Yanal, 9 ay sonra Trabzonspor'un başında eski takımına rakip oldu.

Bu arada sahada Ersun Yanal ile Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın bir araya gelmemesi dikkati çekti.

HACIOSMANOĞLU STATDA İZLEYEMEDİ

Takımla birlikte İstanbul'a gelen Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, karşılaşmayı statta izleyemedi.

Cezalı olan Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda takımını takip edemedi.

TRABZONSPOR KAFİLESİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDA STADA GELDİ

Trabzonspor kafilesi, geniş güvenlik önlemleri altında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na geldi.

İstanbul'da kaldıkları otelden taraftarlarının uğurladığı bordo-mavililere, 15 polis aracı eşlik etti. Trabzonspor'u taşıyan otobüs stada girdiği yolda polisler güvenlik önlemleri aldı. Trabzonspor kafilesi stada girdiği sırada bir grup Fenerbahçe taraftarı, bordo-mavili takım aleyhine tezahürat yaptı.

TRABZONSPORLU FUTBOLCULAR ISLIKLANDI

Fenerbahçeli taraftarlar, stada geldikten sonra sahaya çıkan Trabzonsporlu futbolculara tepki gösterdi.

Önce rakip takım oyuncularını ıslıklayan sarı-lacivertli taraftarlar, daha sonra bir süre küfürlü tezahüratta bulundu. Bordo-mavili oyuncular, bir süre sahada gezindikten soyunma odasına gitti.

Trabzonsporlu futbolcular, ısınmak için sahaya çıktıklarında da ıslıklandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler