FB TFF'nin Tahkimine başvurdu

Fenerbahçe kulübü Şampiyonlar Ligi'nden men edilme kararı sonrası Tahkim Kurulu'na gitme kararı aldı.Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, Futbol Federasyonunun sarı-lacivertli takımı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden men eden kararı için TFF Tahkim Kurulu'na başv

FB TFF'nin Tahkimine başvurdu

Fenerbahçe kulübü Şampiyonlar Ligi'nden men edilme kararı sonrası Tahkim Kurulu'na gitme kararı aldı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, Futbol Federasyonunun sarı-lacivertli takımı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden men eden kararı için TFF Tahkim Kurulu'na başvurdu.

Sarı-lacivertli yöneticiler sabah 09.00'da, federasyonun İstinye'deki merkezine giderek, Tahkim Kurulu'na itiraz başvurusu yaptı.

Kulüp avukatlarından Haluk Burcuoğlu, "TFF'nin F.Bahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etme hakkı yoktur. Hakkımızı her yerde arayacağız. Fenerbahçe'nin kim olduğunu her yerde görecekler. Biz TFF'nin özerk olduğunu sanıyorduk; ama değillermiş" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor