FB sakladı ama zamanı gelmedi

Fenerbahçe'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen bildiride, "Oyuncumuz Emmanuel Chinenye Emenike'nin transferi için yurtdışı kulüplerden teklifler gelmekte olup görüşmelere başlanmıştır" denildi.Fenerbahçe'nin şike soruşturması sürerken, bu sezon

FB sakladı ama zamanı gelmedi

Fenerbahçe'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen bildiride, "Oyuncumuz Emmanuel Chinenye Emenike'nin transferi için yurtdışı kulüplerden teklifler gelmekte olup görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Fenerbahçe'nin şike soruşturması sürerken, bu sezon başında transfer ettiği isim için transfer kararı alması kafalardaki soru işaretlerini artırdı.

İddiaya göre Emenike için Rusya'nın Spartak Moskova takımı ile görüşmelere başlandı.

Öte yandan şike soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınan ardından serbest bırakılanan Emenike'nin henüz resmi bir maçta forma giymeden başka takıma transferi akıllarda soru işareti bıraktı.

Sarı-Lacivertli ekip, Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda bu transferi gerçekleştirmiş ve Nijeryalı futbolcu için Karabükspor kulübüne 9 Milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor