Faty Papy Trabzon'a geldi

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Burundili oyuncu Faty Papy'i Trabzon'a getirdi. Kulübün futbolcu izleme komitesi başkanı Özkan Sümer ile birlikte Trabzon'a gelen bordo-mavili takımın yeni futbolcusu, ha

Faty Papy Trabzon'a geldi

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Burundili oyuncu Faty Papy'i Trabzon'a getirdi.

Kulübün futbolcu izleme komitesi başkanı Özkan Sümer ile birlikte Trabzon'a gelen bordo-mavili takımın yeni futbolcusu, havalimanında basın mensuplarına poz verdikten sonra kalacağı otele gitti.

Futbolcuyla ilgili bilgiler veren Sümer, kendisi göreve gelmeden önce Faty Papy'nin izlenildiğini ve beğenildiğini belirterek, ''Şu ana kadar transferinde bazı yasal sorunlar vardı. Bunun için transferi şimdi gerçekleşebildi'' dedi.

Sümer, Papy'in 1993 doğumlu olmadığını ifade ederek, ''Bu oyuncu 1990 doğumlu. Gerçek doğumuyla pasaportu düzenledi ve transferinde sorun aşıldı. Bu futbolcunun (A) takımla idmanlara çıkıp çıkmayacağına teknik heyet ve yönetim kurulu karar verecek'' diye konuştu.

 

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler