"Faty Papy kampa katılacak"

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Yusuf'un transferinin gelecek ay içinde olumlu sonuçlanacağını düşündüğünü söyledi. Alioğlu, Yusuf konusunda Bursaspor Kulübü'ne resmi tekliflerini sunduklarını belirterek, ''Yusuf, teknik direktörüm

"Faty Papy kampa katılacak"

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Yusuf'un transferinin gelecek ay içinde olumlu sonuçlanacağını düşündüğünü söyledi.

Alioğlu, Yusuf konusunda Bursaspor Kulübü'ne resmi tekliflerini sunduklarını belirterek, ''Yusuf, teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın da eski öğrencisi. Bu futbolcunun Trabzonspor'da üst düzey oynama isteği var'' dedi. Ancak Bursaspor'un da doğal olarak futbolcudan fazla gelir elde etme düşüncesinin olduğunu kaydeden Alioğlu, ''Bursaspor'un talep ettiği miktar bize uymadığı için beklemek durumdayız. Şu anda kesin birşey yok. Ama ben ocak ayı içerisinde olumlu bir sonucun çıkacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

-FATY PAPY, ANTALYA KAMPINA KATILIYOR-

Trabzon'a getirilen Burundili oyuncu Faty Papy'nin Antalya kampına katılacağını belirten Alioğlu, şöyle konuştu: ''Eğer, istediğimiz verimlikte olursa bu futbolcuyla sözleşme imzalayacağız. PAF takım hocamız Ahmet Özen'in görüşleri doğrultusunda bu oyuncuyu Trabzon'a getirdik. Kampta Ersun Yanal, bu oyuncuyla ilgili kararını verecek. Gerekli yeterlilikte görülürse (A) takımda kalacak. Kamp sonrasında bu futbolcunun durumu netleşmiş olacak.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler