FatihTerim maçı yorumladı

Fatih Terim, Ermenistan maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, bu tür eleme grubu ilk maçlarının her zaman zor olduğunu belirterek, “Avrupa Futbol Şampiyonası'nı bitirip Dünya Kupası'na başlamak kolay değil” dedi. Bu karşılaşmanın iki ülke insa

FatihTerim maçı yorumladı
Fatih Terim, Ermenistan maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, bu tür eleme grubu ilk maçlarının her zaman zor olduğunu belirterek, “Avrupa Futbol Şampiyonası'nı bitirip Dünya Kupası'na başlamak kolay değil” dedi.

Bu karşılaşmanın iki ülke insanının bir top çevresinde kavgasız ve gürültüsüz biraraya gelebileceğini gösterdiğini ifade eden Terim, “Ermenistan'da, beklediğimizin çok üstünde bir misafirperverlik gördük. Az sayıdaki Türk taraftarına karşı herhangi bir taşkınlık yapmadıkları için teşekkür ediyoruz. Karşılaşmada İstiklal Marşı dışında ters bir davranış görmedik. Zamanla bu sorun da aşılacak” diye konuştu.

Sahanın zeminine göre en iyi futbolu ortaya koyduklarını dile getiren Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası kaldığımız yerden devam ediyoruz. Doğum günümde futbolcularım bana bir saat aldı. Ama gerçek hediyeyi bugün sahada verdiler. (Milli takım kazanmayı öğrendi) demiştim. Tüm futbolcularımı kutluyorum. 7-8 gol pozisyonumuz var. Rakibe pozisyon vermedik. Bizi yalnız bırakmayan az sayıdaki Türk taraftarına teşekkür ediyorum.”

Terim, bu karşılaşma öncesinde Ermenistan'ın 6 maçını izlediğini kaydederek, “Rakiplerimi ciddiye alırım. Sahaya çıkan Ermeni takımında 11 oyuncunun 10 tanesini tutturduk. Çok analiz ettik. Kazanmak çok keyifliydi. Ermenistan'a başarılar diliyorum” dedi.

Bu arada kimi Ermeni gazetecilerin cep telefonlarının çalması üzerine, “Bir daha çalması durumunda basın toplantısını terkederim” uyarısında bulunan Terim, yeniden bir telefonun çalmasının ardından teşekkür ederek toplantıyı yarıda bıraktı.

Milli takım kafilesi, maçın ardından Türkiye'ye dönmek üzere havaalanına hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor