Fatih'in Zenit'i UEFA'da Kazandı

Avrupa'daki temsilcilerimiz Tugay ve Fatih'in takımları Blackburn ile Zenit UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu İlk Maçları'nda deplasmanda kazandı. Blackburn MyPa karşısında 1-0, Zenit ise Zlate Moravce karşısında 2-0 galip geldi.UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu İl

Fatih'in Zenit'i UEFA'da Kazandı

Avrupa'daki temsilcilerimiz Tugay ve Fatih'in takımları Blackburn ile Zenit UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu İlk Maçları'nda deplasmanda kazandı. Blackburn MyPa karşısında 1-0, Zenit ise Zlate Moravce karşısında 2-0 galip geldi.

UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu İlk Maçı'nda MyPa deplasmanına konuk olan Blackburn Rovers bu yaz Bayern Munih'ten gelen Paraguaylı Roque Santa Cruz'un 5. dakikada kaydettiği golle 1-0 kazandı ve rövanş için büyük avantaj sağladı. Karşılaşmada temsilcimiz Tugay Kerimoğlu da son 18 dakikada David Dunn'ın yerine mücadele etti.

Bir diğer temsilcimiz Fatih Tekke'nin takımı Zenit ise Zlate Moravce deplasmanında Hagen ve Ionov'un golleriyle 2-0 kazandı. Temsilcimiz bu maçın kadrosunda yeralmadı.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler