Fatih'in Trabzon'a Transferi Zor

Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Emin Kahraman, Kuzey TV'de yayınlanan, yapım ve sunuculuğunu Turgay Beşyıldız'ın yaptığı “Karambol” adlı spor programında açıklamalarda bulundu.Trabzonspor kulübü olarak Fatih Tekke ile ilgilendiklerini, Zenit kulübü ile g

Fatih'in Trabzon'a Transferi Zor

Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Emin Kahraman, Kuzey TV'de yayınlanan, yapım ve sunuculuğunu Turgay Beşyıldız'ın yaptığı “Karambol” adlı spor programında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor kulübü olarak Fatih Tekke ile ilgilendiklerini, Zenit kulübü ile görüşmelerinin olduğunu söyleyen Kahraman “Fatih için Zenit kulübü ile görüşmelerimiz oldu. Biz Fatih'i kiralama yoluyla transfer etmek istedik, Zenit kulübü ise kiralık olarak transfere yanaşmadı” dedi.

Fatih Tekke'nin 7,5 milyon avroluk bonservis bedeli ile Zenit'e Transfer olduğınu söyleyen Kahraman konuşmasına şöyle devam etti “Trabzonspor'un bir ekonomi düşüncesi var, bu düşünce doğrultusunda Fatih'in satışından elde edlen para değerlendirilmiştir, Trabzonspor ekonomi politikası gereği çok yüksek maliyeti olan bu transferi gerçekleştirmesi çok zor görünmektedir.”

Fatih'in gerçek bir Trabzonsporlu olduğunu, futbol yaşantısının ileriki yıllarında veya futbol yaşantısından sonra başka görevlerde Trabzonspor'a katkılarının olacağını da söyleyen mali sayman konuşmasının son bölümünde şunları söyledi: “Fatih Zenit'te huzursuz, umarım Türkiye'ye transfer olur ve özlediği huzura kavuşur, Türkiye'de hangi takıma gelirse gelsin biliyoruz ki o takımın forması için Trabzonspor'a karşı da diğer takımlara karşıda başarılı futbol sergiler, Fatih huzura kavuşur ve Türk futbolu da kazanır.”

Program konuklarından Lig TV muhabiri Can Karyağdı ise, Fatih'in Fenerbahçe'ye çok yakın olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Zenit'e Galatasaray 4 milyon Avro, Fenerbahçe ise 6 milyon avro bonservis bedeli önerdi. Fenerbahçe Anderlect karşısında tur atlayıp şampiyonlar lig'ine kalırsa oradan gelecek paraylada bu meblağı biraz daha arttırarak Fatih'i renklerine katacağı düşüncesindeyim. Fenerbahçe Anderlect karşısında tur atlarsa büyük olasılıkla Cuma günü Fatih'i renklerine bağlar.”

haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler