Fatih'in Bonservisi El Yakıyor

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'ın transfer gündemindeki isim olan Fatih Tekke yüksek bonservis bedeli ile el yakıyor.Bu üç kulübün dışında milli futbolcuya son olarak Almanya'nın Hertha Berlin ekibide talip oldu. Rus ekibi St. Petersburg ile temas

Fatih'in Bonservisi El Yakıyor

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'ın transfer gündemindeki isim olan Fatih Tekke yüksek bonservis bedeli ile el yakıyor.

Bu üç kulübün dışında milli futbolcuya son olarak Almanya'nın Hertha Berlin ekibide talip oldu. Rus ekibi St. Petersburg ile temasa geçen Alman kulübünün yetkilileri Fatih Tekke'nin bonservis fiyatını öğrenince bu transferden vazeçti.

Öte yandan Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'yi transfer etme çabaları sürüyor. Fatih'i 7.5 milyon nakit bonservis bedeli karşılığında satmaya hazır olan St. Petersburg kulübünü hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe ikna etmek için uğraş veriyor. Ancak Rus ekibi 7.5 milyon Euro'dan kesinlikle daha aşağı bir fiyata Fatih'i vermeye niyetli değil.

Fenerbahçe ve Trabzonspor ise buna karşılık kiralama formülünü hayata geçirmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor