Fatih'in Ailesinden Sert Tepki

Trabzonspor'dan Rusya'nın Zenith Petersburg takımına transfer olan milli futbolcu Fatih Tekke ile ilgili son günlerde basında yer alan ve ailesinin de isminin kullanıldığı haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.Milli futbolcu Fatih Tekke ile ilgili ai

Fatih'in Ailesinden Sert  Tepki

Trabzonspor'dan Rusya'nın Zenith Petersburg takımına transfer olan milli futbolcu Fatih Tekke ile ilgili son günlerde basında yer alan ve ailesinin de isminin kullanıldığı haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Milli futbolcu Fatih Tekke ile ilgili aile fertlerinin de isimleri kullanılarak yapılan transfer haberlerine tepki gösteren Tekke Ailesi, yayınladıkları basın açıklamasında basında bu yönde yer alan haberlere tepki gösterdi. Açıklamada, yaklaşık bir haftadır aile fertlerinin isimlerinin de kullanılması suretiyle Fatih Tekke ile ilgili basında haberler çıktığı belirtilerek, Tekke ailesinin hiçbir ferdinin herhangi bir gazete veya televizyona bu yönde demeç vermediği vurgulandı.

Fatih Tekke'nin Zenit Petersburg kulübünün sözleşmeli oyuncusu olduğunun kaydedildiği açıklamada, "Fatih Tekke'nin transferi ancak Zenit kulübünün anlaşacağı bir kulüple söz konusu olabilir. Sözleşmenin devam ediyor olmasından dolayı tüm söz hakkı Zenit Petersburg kulübündedir. Herkesin bildiği üzere Zenit kulübü Fatih Tekke'yi yüksek bir bonservis fiyatıyla geçtiğimiz yıl transfer etmişti.

Bu sebeple Zenit kulübü Fatih Tekke'nin transferine izin verecekse, Trabzonspor Kulübü'ne ödemiş olduğu ücrete yakın bir ücret karşılığında elden çıkarması son derece normaldir. Fatih Tekke'nin gönlünü verdiği Trabzonspor Kulübü'ne geri gelmek istemesinin tartışılması bile abesle iştigaldir. Ancak profesyonellik gereği bonservisle ilgili şartların uygunluğu, bu transferin yol haritasını belirleyecektir. Fatih Tekke, Trabzonspor Kulübü'ne tekrar transferi için gerekli fedakarlığı her transfer döneminde yaptığı gibi yine yapmaya hazırdır" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, bundan böyle Tekke ailesinin fertlerinin ağzından basında yer alacak asılsız haberlerle ilgili olarak her türlü yasal yollara başvurulacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor