Fatih'e özel terapi!

Legia Varşova maçında sakatlanan Onur Kıvrak'ın en az 6 ay sahalardan uzak kalacağının belli olmasının ardından kaleyi devralan Fatih Öztürk'ün Karabükspor karşısındaki performansı da bordo - mavili kamuoyunun kafasında soru işaretleri doğurdu.Onur'un yok

Fatih'e özel terapi!

Legia Varşova maçında sakatlanan Onur Kıvrak'ın en az 6 ay sahalardan uzak kalacağının belli olmasının ardından kaleyi devralan Fatih Öztürk'ün Karabükspor karşısındaki performansı da bordo - mavili kamuoyunun kafasında soru işaretleri doğurdu.

Onur'un yokluğunda sezonun büyük bölümünde kaleyi koruyacak olan Fatih'in 3 gollü yenilgi karşısında oldukça bozulan moralinin, kritik sınavlar öncesinde düzeltilmesi için teknik ekibin yoğun bir terapi programı başlattığı belirtildi.

Fatih'in yenilen gollerde hatasının olmadığının altı çizilirken, yapılan yorumlarda, "Sezonu Fatih'le geçireceğiz. Bu oyuncunun moralini olumsuz yorumlarla bozmak yerine onu kazanmalıyız" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor