Fatih Zenit'ten Neden Ayrılıyor?

Zenit kulübüne rekor bir ücretle transfer olan ve Fenerbahçe ile anlaşması beklenen Fatih Tekke'nin Rusya'dan ayrılmak istemesinin nedeni ortaya çıktı.Zenit takımında formaya giyen Fatih Tekke'nin ayrılma sebebini LİG TV' açıkladı.Rusya'ya giderek Fatih T

Fatih Zenit'ten Neden Ayrılıyor?

Zenit kulübüne rekor bir ücretle transfer olan ve Fenerbahçe ile anlaşması beklenen Fatih Tekke'nin Rusya'dan ayrılmak istemesinin nedeni ortaya çıktı.

Zenit takımında formaya giyen Fatih Tekke'nin ayrılma sebebini LİG TV' açıkladı.

Rusya'ya giderek Fatih Tekke ile çok konuşulan bir röportaj yapan Can Karyağdı takım arkadaşlarının Fatih Tekke'yi kıskandıklarını ve saha içinde ona destek vermediklerini söyledi.

Takımda en çok kazanan futbolcuların başında gelen Fatih Tekke'nin en iyi dostlarının Norveçli ve Koreli futbolcular olduğunu ve onların da Tekke'yi çok sevdikleri fakat Rus futbolcuların özellikle saha içinde golcü futbolcuya tavır aldıkları ve pas vermedikleri ifade edildi.

Fatih Tekke ise buna örnek olarak bir Avrupa maçında Zenit'in maçı 9-3 kazanmasını, kendisinin yerine oyuna giren futbolcunun 3 gol atmasına karşın kendisinin yeterince pas gelmediği için hiç gol atamadığını gösterdi.

Rusya'ya geldiğinde forma numarası ve aynı zamanda Trabzon'un plakası olan 61 tane gol gol atacağını söyleyen Fatih Tekke'nin takımdan ayrılmasına kesin gözüyla bakılıyor. Öte yandan Fenerbahçe'nin Zenit ile hala görüşmelerinin sürdüğü ve Trabzonspor'un yüksek bonservis nedeniyle bu transferden çekildiği öğrenildi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler