Fatih Zenit ile yolları ayırıyor

2,5 yıl önce transfer olduğu Zenit'te istediğini bulamayan ve son dönemde hep yedek kalan Fatih Tekke konusunda Zenit kulübü nihai kararını verdi. Ligde seneye yeniden şampiyonluk hedefleyen ve kadroyu yenilemeye karar veren St. Petersburg takımı, Fatih i

Fatih Zenit ile yolları ayırıyor

2,5 yıl önce transfer olduğu Zenit'te istediğini bulamayan ve son dönemde hep yedek kalan Fatih Tekke konusunda Zenit kulübü nihai kararını verdi. Ligde seneye yeniden şampiyonluk hedefleyen ve kadroyu yenilemeye karar veren St. Petersburg takımı, Fatih ile yollarını ayırmayı kararlaştırdı. Kulüp yetkilisi Konstantin Sarsaniya, "Kalmak istemeyen Tekke'yle vedalaşacağız. Şu andan itibaren istediğimiz parayı veren kulübe gidebilir" dedi.

Zenit kaç para istiyor?

Rus basınına göre, Herta Berlin ve Werder Bremen'in ilgilendiği Fatih Tekke için bu kulüpler 3,5 milyon avroyu gözden çıkarmış durumda. Zenit 4-4,5 milyon avro istiyor, ancak artık verim alamadığı futbolcusu ile yollarını ayırmak için pazarlığa açık. Fatih'in Zenit ile 2010 yazına kadar sözleşmesi var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor