Fatih ve Gökdeniz'den sonra Olcan!

Trabzonspor Olcan'ı 4 milyon euro'ya satarken, G.Saray'ın 2 milyon 750 bin euro'ya aldığı sağ bek Salih Dursun'u da renklerine bağladı. Milli oyuncu böylece Gökdeniz ve Fatih'ten sonra en yüksek ücret getiren üçüncü isim oldu. Olcan, 2.5 yıl önce Gaziante

Fatih ve Gökdeniz'den sonra Olcan!

Trabzonspor Olcan'ı 4 milyon euro'ya satarken, G.Saray'ın 2 milyon 750 bin euro'ya aldığı sağ bek Salih Dursun'u da renklerine bağladı. Milli oyuncu böylece Gökdeniz ve Fatih'ten sonra en yüksek ücret getiren üçüncü isim oldu. Olcan, 2.5 yıl önce Gaziantep'ten 3 milyon 250 bin euro ve kiralık olarak da Sapara'ya karşı alınmıştı.

Cimbom, Olcan için 4 milyon euro ödeyecek, futbolcu da 500 bin euro alacağından vazgeçti ve Salih Dursun da Trabzonspor'a geldi. Böylece Olcan'ın giderken kazandırdığı para 7 milyon 250 bin euro oldu. Bu rakam, Trabzon tarihinin en büyük üçüncü satışı oldu. Daha önce Gökdeniz 8 milyon 500 bin euro'ya Kazan'a, Fatih Tekke de 7 milyon 500 bin euro'ya Zenit'e verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor