Fatih TS'ye haber mi gönderdi?

Fanatik Gazetesi'nde Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a kendisini transfer etmek için haber gönderdiği iddia edildi.İşte Fanatik Gazatesi'nde Fatih Tekke ile ilgili o haber:Zenit´te çok mutsuz olduğu bilinen Fatih Tekke´nin dönmek için Trabzon´a haber yolladığ

Fatih TS'ye haber mi gönderdi?

Fanatik Gazetesi'nde Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a kendisini transfer etmek için haber gönderdiği iddia edildi.

İşte Fanatik Gazatesi'nde Fatih Tekke ile ilgili o haber:

Zenit´te çok mutsuz olduğu bilinen Fatih Tekke´nin dönmek için Trabzon´a haber yolladığı öğrenildi. Yanal da bu isme sıcak bakıyor... Ancak yıldız oyuncunun maliyeti çok yüksek.

Birbiriyle örtüşen açıklamalar
Son haftalarda iki yönde yaşanan bazı gelişmeler Trabzonspor ile eski kaptan ve gol kralı Fatih Tekke'nin yollarının yeniden kesişebileceği ihtimalini doğurdu... Bordo-Mavililer'in hocası Ersun Yanal, verdiği demeçlerde ara transferdeki isteğinin bir sol kanat bir de 'iş bitirici' oyun kurucu olacağını gözler önüne sererken, Zenit'te forma giyen milli oyuncu da her fırsatta, “Dönmeyi elbette isterim” ifadelerini kullanıyor. Bu dönüş sinyalleri ise aslında direkt olarak Trabzonspor'u hedef alıyor.

Kiralama seçeneği konuşulacak
Fatih'in çevresine, “İlgilenenler var ama ben Trabzon'a dönmek isterim” mesajlarını yolladığı öğrenildi. Yanal'ın milli takımda da Hakan Şükür'e karşı tercihi Fatih'e sıcak bakabileceği, tek pürüzün maliyet olduğu bildirildi. Zenit'e 7.4 milyon Euro'ya giden Tekke'nin bonservisinin 4 milyona düştüğü öğrenilirken, rakam Trabzon'da hala yüksek karşılanıyor. Yönetim-teknik heyet uzlaşırsa kiralama da an plana çıkabilir.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler