Fatih Terim'in son kararı belli oldu

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinin ilk sınavını yarın İzlanda deplasmanında verecek olan A Milli Takımımız dün akşam taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, St. Andrews Üniversitesi sahasında yapılan antrenmand

Fatih Terim'in son kararı belli oldu
2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinin ilk sınavını yarın İzlanda deplasmanında verecek olan A Milli Takımımız dün akşam taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, St. Andrews Üniversitesi sahasında yapılan antrenmanda serbest vuruş organizasyonlarında zaman zaman oyuncularını alkışlarken, zaman zaman da uyarılarda bulundu. Terim’in çalışma boyunca sahaya süreceği ilk 11’i belirlemeye çalıştığı gözlendi.
 
Kanatta Gökhan-Caner
 
Ay-yıldızlı teknik adam, Danimarka ile yapılan hazırlık maçının ikinci yarısında olduğu gibi İzlanda’ya karşı 3’lü savunmayla oynama kararı aldı. Taktik çalışmasında Mehmet Topal, Ersan Gülüm ve Ömer Toprak’ı savunmanın ortasında görevlendiren Terim zaman zaman da Hakan Balta’yı denedi. Tecrübeli hocanın, Hakan Balta ile Ersan arasında bir tercih yapacağı ifade edildi. Toplu çıkışlarda daha başarılı görünen Hakan’ın formaya yakın olduğu ifade edildi.
 
Gökhan Gönül ve Caner Erkin de orta sahanın kenarlarında görev yapacak. Teknik patron Fatih Terim’in, Burak Yılmaz’ın yanında görev vereceği ismi ise henüz belirlemediği vurgulandı. Terim, Burak’la birlikte hücum hattında forma giyecek oyuncuya bugünkü antrenmandan sonra karar verecek.
 
Bu arada tam kadro halinde çalışan millilerde bazı oyunculara gribal enfeksiyon nedeniyle vitamin takviyesi yapıldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor