Fatih Terim tazminat ödeyecek!

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Spor Yazarı Onur Belge aleyhinde açtığı 100 bin YTL tutarındaki tazminat davasını kaybetti. Terim, bir televizyon kanalındaki programda Onur Belge'nin kendisi ve ailesi hakkı

Fatih Terim tazminat ödeyecek!

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Spor Yazarı Onur Belge aleyhinde açtığı 100 bin YTL tutarındaki tazminat davasını kaybetti. Terim, bir televizyon kanalındaki programda Onur Belge'nin kendisi ve ailesi hakkında hakaret ettiğini iddia etmişti.

Sarıyer 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen 2007/ 375 sayılı dava önceki gün sonuçlandı. Mahkeme hakimi ortada bir hakaret olmadığına karar verip, Terim'in manevi tazminat talebini reddetti. Fatih Terim'in Yargıtay'a başvurup kararı temyiz etme hakkı bulunuyor.

Öte yandan, aynı konuyla ilgii olarak Terim'in, yine Onur Belge hakkında Sarıyer Sulh ve Ceza Mahkemesi'ne 2008/ 495 sayıyla açtığı ceza davası ise sürüyor. Terim, bu davada TCK'nın 125. maddesine göre Onur Belge'nin hapisle cezalandırılmasını istiyor.

İlk duruşma 18 Kasım 2008 de yapılacak. Bu arada, futbolcu Emre Belözoğlu'nun Onur Belge hakkında açtığı 50 bin ytl tutarındaki manevi tazminat davası ise Bakırköy 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 3 Aralık 2008 tarihinde görülecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor