Fatih Terim gidiyor!

Sabah'ın haberine göre Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e Rusya'nın CSKA Moskova Kulübü talip oldu. UEFA tarafından yılın teknik direktörü olarak aday gösterilen deneyimli teknik adamı Rus ekibinin gizli patronu ve aynı zamanda Chelsea'nin sahi

Fatih Terim gidiyor!

Sabah'ın haberine göre Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e Rusya'nın CSKA Moskova Kulübü talip oldu. UEFA tarafından yılın teknik direktörü olarak aday gösterilen deneyimli teknik adamı Rus ekibinin gizli patronu ve aynı zamanda Chelsea'nin sahibi olan Roman Abramovich'in çok istediği belirtiliyor. 22 Kasım'da sona eren Rusya Ligi'ni 2. sırada bitiren CSKA Moskova'da teknik direktör Valeri Gazzaev görevinden ayrıldı. UEFA Kupası'nda H Grubu'nda oynadığı dört maçı da kazanarak bir üst tur vizesi alan kırmızı-beyazlılarda, 2000 yılında G.Saray'a kupayı kazandıran Fatih Terim ismi adaylar arasında ilk sıraya kondu.

ABRAMOVİCH DEVREYE GİRECEK

Milli Takım ile birlikte bir kulüp takımı çalıştırmaya sıcak baktığını Pazar günü yayınlanan Maraton programında Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu'na açıklayan Terim'in CSKA Moskova'nın teklifine sıcak baktığı belirtiliyor. Milli Takımımızı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finale kadar yükselten ve Avrupa'da birçok kulübün gündemine gelen Fatih Terim ile Abramovich'in bizzat görüşeceği öğrenildi. Rus ekibinin Terim'e açık çek teklif edeceği ve tecrübeli teknik adamın istediği oyuncuları da transfer etmeye hazır olduğu kaydedildi. Teklifi şu anda değerlendiren Milli Takım hocasının bayram sonrası resmi görüşmelere başlayacağı da Rusya'dan sızan haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor