Fatih Terim, dert yandı

Euro 2016 yolunda Türkiye, yarın Çek Cumhuriyeti ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 21.45’te belki de gruptaki kaderini çizecek bir maça çıkacak... Ancak son iki günde bazı oyuncular üzerinden yapılan haberler ve yorumlar, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Teim’i

Fatih Terim, dert yandı
Euro 2016 yolunda Türkiye, yarın Çek Cumhuriyeti ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 21.45’te belki de gruptaki kaderini çizecek bir maça çıkacak... Ancak son iki günde bazı oyuncular üzerinden yapılan haberler ve yorumlar, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Teim’in keyfini kaçırmış durumda... Futbol Federasyonu yöneticileriyle bir durum değerlendirmesi yapan Fatih Terim, Milli Takım'daki birlikteliği zedeleyebilecek yaklaşımlardan dert yandı.
 
‘SAYGISIZLIK YAPILIYOR’ 
Böyle bir dönemde, maça saatler kala bu tür spekülasyonların kimseye bir yarar sağlamayacağını dile getiren Terim’in, “Ben oyuncuları sadece milli forma etrafında kenetlemeye çalışırken, birileri olmuş bitmiş bir şeyleri iki ay sonra tekrar çıkarıp gündeme getiriyor. Gerçekten bu düşünceyi anlamakta zorluk çekiyorum. Ancak ne olursa olsun her türlü olumsuz güçlere karşı mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Kimse bizim huzurumuzu bozamaz. Öyle harika bir oyuncu grubuyla çalışıyorum ki herkes birbirine destek oluyor. Kenetlendiğimiz bir süreçte çok büyük saygısızlık yapılıyor. Birileri milli sınavın olduğunu herhalde unutuyor. Biz bu tür yorumlara hep iyi cevabı sahada vermişizdir, yine aynısını yapacağız” dediği öğrenildi.
 
MİKROFONLAR TERİM’DE 
Fatih Terim, bugün Riva’daki tesislerde saat 16.30’da basın toplantısı düzenleyecek. İmparator’un son gelişmeler nedeniyle sert göndermeler yapabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor