Fatih Tekke'ye Sürpriz Engel

Yabancı kontenjanı dolu olduğu için yerli bir golcüyle kadrosunu güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, Fatih Tekke transferinde sürpriz bir engelle karşılaştıAlmanya'nın köklü kulübü Hertha Berlin, milli golcüyü renklerine bağlamak için Rus Zenit'e cazip bi

Fatih Tekke'ye Sürpriz Engel

Yabancı kontenjanı dolu olduğu için yerli bir golcüyle kadrosunu güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, Fatih Tekke transferinde sürpriz bir engelle karşılaştı
Almanya'nın köklü kulübü Hertha Berlin, milli golcüyü renklerine bağlamak için Rus Zenit'e cazip bir transfer teklifi yaptı. Fenerbahçe gibi gol yollarında sıkıntı yaşayan Hertha Berlin'in, Fatih konusunda kararlı olduğu ve Zenit'le görüşmelere başladığı vurgulandı.

Alman ekibinin, Zenit'e geri çevrilmesi güç bir teklif yaptığı ve en kısa sürede Fatih Tekke'yi kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Ancak Hertha Berlin'in bu sürpriz girişimi Fenerbahçe'ye geri adım attırmadı. Zenit'le uzun süredir bonservis pazarlıkları yapan ve 6 milyon Avro öneren sarı - lacivertli yönetimin, 7 milyon Avro isteyen Rus kulübüyle ortak bir noktada buluşarak hafta sonuna kadar transfere son noktayı koyacağı vurgulandı.

B planı Koevermans
Fenerbahçe, golcü oyuncu transferinde B planını da belirledi. Sarı-lacivertlilerin, Fatih transferinin gerçekleşmemesi durumunda rotasını bir süre önce temas kurduğu, AZ Alkmaar'da forma giyen Danny Koevermans'a çevireceği öğrenildi.

Yöneticilerin yedekte bekletilen Hollandalı golcü ve kulübüyle yeniden masaya oturarak, transfere resmiyet kazandıracakları kaydedildi.

milliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor