Fatih Tekke'siz Zenit yenildi

CSKA Moskova'ya galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 4. ve 64. dakikasında Dzagoev, 57. dakikasında penaltıdan Vagner Love'den geldi. Zenit'in tek golünü ise 88. dakikada Pogrebnyak kaydetti. CSKA Moskova'da 90+3. dakikada Grigoriev kırmızı kart gördü

Fatih Tekke'siz Zenit yenildi
CSKA Moskova'ya galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 4. ve 64. dakikasında Dzagoev, 57. dakikasında penaltıdan Vagner Love'den geldi. Zenit'in tek golünü ise 88. dakikada Pogrebnyak kaydetti.

CSKA Moskova'da 90+3. dakikada Grigoriev kırmızı kart gördü. Temsilcimiz Caner Erkin CSKA Moskova'da, Fatih Tekke ise Zenit St Petersburg'da sakatlıkları nedeniyle 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

CSKA Moskova, bu karşılaşmanın ardından ligdeki puanını 38'e yükselterek lider Rubin Kazan'ı takibini sürdürdü. Son iki deplasmanda 7 gol atarak 6 puan çıkaran Zenit ise, CSKA Moskova karşısından 3-1'lik mağlubiyetle ayrılarak zirve yolunda önemli bir darbe aldı ve ligde 31 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor