Fatih Tekke'nin umudu var

Eskişehirspor'a karşı sahasında sezonun en önemli maçlarından birine çıkmaya hazırlanan Kayseri Erciyesspor'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.Takımının başında ikinci kez yer alacak olan teknik direktör Fatih Tekke ise umut dolu açıklamalar yapıyor.  Tek

Fatih Tekke'nin umudu var
Eskişehirspor'a karşı sahasında sezonun en önemli maçlarından birine çıkmaya hazırlanan Kayseri Erciyesspor'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Takımının başında ikinci kez yer alacak olan teknik direktör Fatih Tekke ise umut dolu açıklamalar yapıyor.  Tekke, “Takımın durumunu bilerek geldik. Futbolda mucizenin peşinde değil, sonuna kadar mücadelenin içinde olacağız. Kayseri’de yıllardır bir suskunluk var. Futbol havasını uyandırmak için elimizden geleni yapacağız. İşimiz zor ama maceraya gelmedik. Başarmaya geldik. Sonuna kadar kimse bizen ümidini kesmesin” değerlendirmesini yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor